Op stap in Hongarije

De meren van Orfű

In de heuvelachtige omgeving van Orfű bevinden zich drie kleine meertjes en een groot stuwmeer. U kunt hier zwemmen, zeilen, waterfietsen, kanoën, windsurfen, spelevaren en vissen.

Goedkope vliegtickets naar Hongarije

Er zijn meerdere luchtvaartmaatschappijen die vluchten vanaf Nederland naar Boedapest aanbieden. Het is dan ook niet zo lastig om tickets naar Boedapest te vinden. KLM vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar Boedapest

Het weer in Hongarije

Hongarije is redelijk goed bedeeld wat betreft het aantal uren zonneschijn.

Met iets meer dan tweeduizend uur zonneschijn per jaar hebben de Hongaren ten opzichte van redelijk wat andere Europese landen niet te klagen. Het zuiden en zuidwesten zijn wat zonniger (2100-2200 zonuren per jaar), het noorden is het somberste met ongeveer achttienhonderd tot negentienhonderd uren zonneschijn op jaarbasis.

Zwembaden, aquaparken & thermaalbaden

Aquapark Viragfürdő, en Orfű Aquapark

Aquapark Viragfürdő

Het aquapark Viragfürdő te Kaposvár bestaat uit een thermaalbad en zwembaden. Het thermaal bestaat uit enkele baden en kent sauna's en meerdere behandelingen, het zwembad heeft een 50 meter en een 25 meter bad. Het Viragfürdő heeft 46 water elementen. Voor de jeugd heeft het vier spectaculaire glijbanen, geisers, watervallen, grot, bubbelbad, etc. Voor de kinderen zijn er baden met kleine elementen als glijbanen, waterclown en klimelementen. Ook is er een speeltuin aanwezig.

 Aquapark te Orfű

Zeer verzorgd Aquapark (zwembad) in de openlucht,  u vind hier en wedstrijdbad diverse glijbanen en grote speelweide. Daarnaast zijn er verschillende eetgelegenheden op het terrein aanwezig.waar je voor weinig geld een lunch kunt kopen.

 

 

 

Intereressant onderwerp

Cras viverra, erat a elementum commodo, quam elit semper magna, et viverra nibh mauris non mauris. Donec interdum ornare tellus nec lacinia. Vestibulum in massa lorem. Vestibulum ligula ipsum, fermentum non pellentesque sit amet, suscipit quis magna. Praesent volutpat sagittis dignissim.