Goed voorbereid op weg naar uw vakantiebestemming

Routebeschrijving

U heeft verschillende mogelijkheden om naar uw vakantiewoning te reizen.

Gaat u met uw eigen auto op reis naar uw vakantiebestemming dan heeft u verschillende opties. De afstand tot de vakantiewoning bedraagt tussen 1400 en 1500 km. 

Optie 1

U reist via Duitsland door Oostenrijk en Slovenië, bij deze route moet u rekening houden met diverse tolbetalingen. Het autobahnvignet in Oostenrijk kost ongeveer € 10,00 deze heeft een geldigheidsduur van 10 dagen, maakt u alleen de heen en terugreis gebruik van de tolweg dan is het goedkoper om 2 maal een 10 dagen vignet te kopen mocht u langer dan 10 dagen verblijven in Hongarije. De kosten voor het tolvignet voor Slovenie bedraagt € 15,00 en heeft een geldigheids duur van 7 dagen. Mocht u de heen en terugreis door Slovenie willen reizen en is uw verblijsduur langer dan 7 dagen dan bedragen de kosten voor het vignet € 30,00 

Daarnaast zijn er nog enkele tunnels waarbij tol moet worden betaald.

Optie 2

U reist via Duitsland door Oostenrijk richting Sopron in Hongarije. Kiest u voor deze route dan betaald u de minste tol. De reis duurt over het algemeen  een dik uur langer omdat u in Hongarije gebruik maakt van locale wegen. 

Mocht u nog vragen hebben over uw reis naar Hongarije neem dan gerust contact met ons op.