Onze vakantiewoning

Heerlijk genieten vanaf slechts € 231,50 per week.

Ons prachtig, gezellig en sfeervol vakantiehuis Angylkert (Engelentuin), staat in Terecsény, een klein dorpje in een van de mooiste gebieden van zuidwest Hongarije.

Reserveer nu met extra zekerheid, mocht code oranje van toepassing zijn in Hongarije tijdens door u gerserveerde periode dan kunt u de vakantie kosteloos annuleren. Hongarije behoort tot een van de veilgere landen wat betreft het corona virus, dit heeft o.a. mede te maken dat Hongarije niet heeft te maken met massa toerisme en daarnaast niet dicht bevolkt is. Een uitzondering hierop kan de hoofdstad Boedapest zijn..

Aanbieding week 34 en 35 nu voor  € 750,00 all in.

De volgende weken zijn nog beschikbaar in 2020 week 34,35,36,40,41,42,43,44.

De omgeving van  onze vakantiewoning is erg geliefd bij Nederlanders en Vlamingen, ligt ongeveer 20 km ten zuiden van Kaposvár met zijn gezellig centrum en zwemparadijs, en midden in een groot natuurgebied op ongeveer 50 km. van Pecs, een prachtige stad welke in 2010 culturele hoofdstad van Europa was.

Direct naast de vakantiewoning bevind zich het gastenverblijf welke compleet is uitgerust met een royale 2 persoons slaapkamer, complete keuken en douche ruimte. Het gastenverblijf is alleen i.c.m de vakantiewoning te reserveren.

De directe omgeving van onze vakantiewoning is een paradijs voor de natuurliefhebber, die van o.a. wandelen, fietsen en rust houdt. Het grondstuk van 2000 m2 is oplopend naar de bosrand, en op verschillende hoogtes zijn terrassen, ook overdekte, waar je heerlijk in of uit de zon kunt genieten van een prachtig uitzicht op bos, omgeving en het dorpje. Uw kinderen kunnen heerlijk spelen op het gehele grondstuk welke volledig omheind is. Van mei t/m augustus kunt je gebruik maken van het royale zwembad.

Voor een tientje per persoon gaat u een prima hapje eten. En dat inclusief de koffie en het toetje. Zo blijft een hapje eten leuk en gezellig voor de hele familie.

                                                        

Hongarije een fantastische land om je vakantie door te brengen

Informatie over uw vakantiewoning

Het 4-persoonshuis bestaat uit 2  ruime slaapkamers met ieder een 2-persoonsbed, met laminaat. Een badkamer met douche, bad, verhoogd toilet, wastafel en wasmachine. In de hal is een 2e toilet. De royale woonkamer met open keuken welke van alle gemak is voorzien heeft een L-vorm, en is voorzien van een plavuizenvloer.
Het 2-persoons huis heeft 1 royale slaapkamer, kamer met open keuken en douche, toilet, wastafel, alles met plavuizen. De huizen hebben beide een gezellige houtkachel, die in korte tijd alles verwarmd in het voor en najaars seizoen

Hogerop in de tuin bevind zich het zwembad en prieel, waar je een prachtig uitzicht hebt op de omgeving.

U auto parkeert u op eigen terrein onder de carpoort.